042 791 043 / Trg kralja Tomislava 13, 42250 Lepoglava

slika_dv_naslovna_13.png

Predškolska skupina Dječjeg vrtića Lepoglava i ove je godine obilježila Svjetski dan štednje u suradnji sa Zagrebačkom bankom.

Opširnije...

„Mjesec hrvatske knjige“ tradicionalna je i najveća manifestacija  u Hrvatskoj posvećena knjizi, knjižarstvu i knjižničarstvu. Povodom toga su djeca predškolske skupine posjetila našu Gradsku knjižnicu "Ivana Belostenca".

Opširnije...

Zbog naglog porasta broja zaraženih na području Varaždinske županije u proteklom periodu i s obzirom da često dolazi do ispadanja grupa ili razreda iz vrtića, škola, epidemiološka djelatnost Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije upućuje odgojno-obrazovne ustanove da one preuzimaju obavezu osobnog obavještavanja i informiranja o samoizolaciji i karanteni svakog roditelja djeteta koje se stavlja u tu mjeru. To znači da vrtić i škola dobije obavijest od epidemiologa , a zatim oni obavještavaju roditelje djece. Roditelji će uz obavijest dobiti i uputu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije o postupanju s djecom u samoizolaciji, odnosno karanteni.

Na linkovima ispod slijede sve dodatne informacije te spomenuti naputak.

Još jednom molim sve naše roditelje da se kao i do sada pridržavaju navedenih preporuka te nam na taj način omoguće što normalnije funkcioniranje te ostanak u vrtiću.

                                                                                                 Unaprijed hvala!

                                                                                                Ravnateljica prof. Valentina Husnjak Ribić

Upute za roditelje

Postupanje u odgojno-obrazovnim ustanovama

Postupanje u dječjim vrtićima

Iako je u našem vrtiću svaki tjedan dječji tjedan u prvom tjednu listopada posebno se stavlja naglasak upravo na dječje potrebe. "A što djeca vole?" bilo je pitanje kojim su se bavili svi naši mališani. Evo njihovih odgovora i najvećih potreba.

Opširnije...

S radom je 5. listopada počeo Područni odjel Dječjeg vrtića Lepoglava u Donjoj Višnjici. Prvog radnog dana novoizgrađen objekt dječjeg vrtića u Višnjici od ranih su jutarnjih sati ispunili veseli dječji glasovi, brižni glasovi vrtićkih teta, pokoji dječji plač, zvuci igre te ugodni mirisi dječjih obroka iz vrtićke kuhinje.

Opširnije...