U humanitarnoj akciji “Škole za Afriku” prikupljeno 1.750,00 kuna.

Dječji vrtić LEPOGLAVA uključio se u program “Škole za Afriku” kojeg provodi UNICEF te prikupljao sredstva za poboljšanje kvalitete života djece u Burkini Faso. Djeca svih skupina kroz igru su učila o afričkom kontinentu te izrađivala razne predmete. Prvo prikupljanje sredstava proveli smo u vrijeme održavanja festivala čipke u rujnu gdje su posjetitelji imali priliku odabrati izložbene predmete i učiniti dobro djelo. 

Drugu akciju smo proveli za vrijeme Uskrsa. Na uskrsnoj radionici djeca su s roditeljima izradila razne uskrsne dekoracije koje smo izložili u našem vrtiću. Roditelji su imali priliku kupiti izložene predmete.

Zahvaljujemo svima koji su svojim prilogom sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji u kojoj smo prikupili 1.750,00 kuna. U naš vrtić stigla je i zahvala iz UNICEF-ovog ureda u Hrvatskoj za zaprimljenu donaciju.

Poštovane, poštovani,

 

ovim putem želimo zahvaliti za provedene aktivnosti u sklopu programa Škole za Afriku te vas izvijestiti da smo primili donaciju Dječjeg vrtića Lepoglava!

 

Od srca zahvaljujemo mališanima, djelatnicima vrtića, roditeljima i svima koji su pomogli u prikupljanju sredstava za obrazovanje djece u Burkini Faso! Hvala svim mališanima i djelatnicima za trud i ljubav s kojima, sudjelujući u UNICEF-ovom programu Škole za Afriku, organizirate akcije za podizanje svijesti o važnosti obrazovanja za svako dijete i prikupljanja pomoći za obrazovanje djece u Burkini Faso.

 

Puno uspjeha u daljnjem radu i organiziranju ovakvih i sličnih humanitarnih aktivnosti!

 

Srdačan pozdrav i svako dobro,

Ivana Kralj