Na već tradicionalnom izboru “Najtate” održanom 27. 11. 2015. godine u Dječjem vrtiću “Lepoglava” izabran je ovogodišnji “Najtata” Slobodan Škalec.

 

Prije natjecateljskog djela programa vrtićka djeca su pripremila niz prikladnih pjesama za svoje roditelje koje su otpjevali uz glazbenu pratnju svojih teta.

Kako bi natjecanje bilo pravilno odabran je žiri. U sastavu žirija bilo je pet mama. Ovogodišnja “Najmama” Vesnica Kreš bila je predsjednica žirija a pridružile su joj se i mame Gabrijela Belčić, Dajana Murić, Željka Gotić i Zvonka Picek. 

Prvi izazov koji je bio zadan našim tatama bio je izraditi božićnu čestitku od ponuđenog materijala (papiri u boji, flomasteri, bojice, pastele, tuševi u bojama…).

Žiri je odabrao osam najljepših čestitaka te su tate Alen Mađar, Dražen Picek, Dario Baniček, Ivica Marković, Slobodan Škalec, Danijel Cerovčec, Ivica Hrenić, Marijan Kreš postali finalisti. 

Slijedeći zadatak bio je ukrasiti staklenke i izraditi lampice od različitih materijala.

Pred žirijem je bila teška odluka te je odlučeno da je ove godine titulu vrtićkog “Najtate” zaslužio Slobodan Škalec, tata Ivana, Patrika i Petre.

Ivan, Patrik i Petra su cijelo vrijeme bili podrška tati.

 

Roditelji i djeca mogli su se uključiti i u radionicu oslikavanja materijala za izradu božićnog nakita kojim smo ukrasili naš vrtić.